dissabte, 19 de novembre del 2011

Rudy Fernández



Rodolfo 'Rudy' Fernández Farrés (Palma, 4 d'abril de 1985) més conegut com Rudy Fernández, és un jugador de bàsquet mallorquí. Mesura 1'95 metres d'altura, pesa 85 kgs. i juga a la posició d'escolta.
Va començar a les categories inferiors de la penya, l'any 2008 va fer el salt a la NBA de la mà dels PORTLAND TRAIL BLAZERS, i actualment és jugador dels DALLAS MAVERIKS però degut al lock out que pateix la lliga juga amb la samarreta blanca.
Rudy té diferents vies de promocionar-se a traves de interntet, existiesen diferents pagines on parlen d’ell a facebook com Rudy Fernandez for Rookie of the Year , Yo tambien vivi el robo a Rudy Fernandez en el concurso de mates o Official Rudy Fernandez Facebook Fan Club...Viva La RUDY!!
La seva oficial rudy fernandez on 88.475 han clicat al m’agrada i 1.087 estan parlant d’ell ara mateix. Penja els seus comentaris de com ha anat el partit i les seves sensasions de joc o de recuperación si està en una lesió.
Penja fotografies més de caire personal perque el poguem coneixer més i les coses que fa diariament, a més de ensenyar diferents videos i fotografies seves ens enllaça a la seva web oficial, al seu Twister, canal de youtube, blog i el seu campus.

Mètode bidireccional ja que alguns comentaris especialment de Twitter si que es molesta personalment a contestar o comenta als seus amics com Pau Gasol. Per altre banda tothom que accedis a la xarza pot comentar tot el que esmenta Rudy de manera molt participativa i a vegades, demana consell perque els usuaris li recomanin alguna pel•lícula.
La seva finalitat és fer publicitat d’un mateix, de fet gracies a la xarxa Rudy va poder disputar el concurs de mates on en una web la gent votava entre tres Rockies diferents qui mereixia anar.
També fa publicitat del seu campus i mostra tots els seus videos a youtube a més de mostrarse com una persona propera penjan fotos de la seva germana, fen bromes etc.


Consultoría MDMA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada